Efterrätt- "Glass" med nötter, kokos, choklad och bär

Under de senaste dagarna har jag haft besök av mina föräldrar. Vi har fixat lite med min lägenhet, blev riktigt nöjd! Vi har även hunnit med andra roligheter och vi kollade på Badjävlar på Lindö (ett super mysigt ställe här i Kalmar), Johan Rheborg var helt klart bäst. Dessutom åkte vi över till Borgholm och lunchade på en mysig restaurang som låg precis vid hamnen. Vi har även ätit god mat och då passade jag på att göra denna efterrätt som är jätte enkel att göra. Tror att glassen fick ett godkänt betyg då far min fick i sig hela efterrätten utan problem ;) (han rynkar alltid på näsan och utstrålar en skeptisk min så fort han får höra ordet nyttigt haha!).  

 
"Glass" med nötter, kokos, choklad och bär (3-4 port)

Ingredienser: 
1 dl Kokos
1 dl saltade pistage nötter
2 dl hallon kvarg/ hallon yoghurt
200-250 g hallon/blåbär
2-4 rutor hackad mörk choklad
3msk gojibär

Gör såhär: 
Rosta kokos och nötter i en torr och varm stekpanna. Mixa sedan kvarg/yoghurt och frysta bär i en matberedare. Servera glassen med nötterna, kokosen och toppa slutligen med hackad choklad och gojibär.
 
/ Zandra
 
Bär - Glass - Nyttigt