Söndagslimpa

Glutenfri limpa
Torra ingredienser
200 g havremjöl (jag mixade 200 g "rena havregryn")
130 g bovetemjöl
100 g mandelmjöl
70 g nyponskalsmjöl
50 g rismjöl
4 msk chiafrön
4 msk psylliumfröskal
2 msk krossat linfrö
2 dl solrosfrön
2 msk brödkryddor
1,5 msk bakpulver
2 tsk flingsalt
Blöta ingredienser
1 paket Planti Naturell (Sojayoghurt)
2 dl russin eller annan torkad frukt
3 msk agavesirap eller honung
1 ägg
Gör så här
Blanda torra och blöta ingredienser separat och rör sedan ihop allt till en jämn smet. Grädda på 200 grader ca 45 minuter mitt i ugnen i en smord form, jag använde kokosolja. Låt limpan svalna under bakduk över natt innan du skär i den. Brödet går bra att frysa in.
/Sara